Prinde ultimele ore de Black Friday! Am făcut din săptămâna 17-24 Noiembrie un eveniment dedicat reducerilor de senzație.

Pregătiți-vă și fiți gata de shopping pentru că numai până mâine la 23:59 mai puteți  comanda cărți cu reduceri de maximum 50%! Vă așteptăm pe http://librariesigma.ro/promo/ !

Ne-am gândit și la elevii aflați în pragul examenelor, și la cei mai mici, care abia descoperă tainele școlii, dar și la părinții sau profesorii lor.

Astfel lista noastră de Black Friday cuprinde și:

 

 

 Pregătirea examenului de EVALUARE NAȚIONALĂ în 25 de săptămâni – Matematică 2018

Este o culegere de teste de pregătire pentru elevii aflați în ultimul an de gimnaziu! Poate fi un „antrenor“ desăvârșit prin intermediul celor 45 de modele de teste, dar și un bun ajutor pentru planificarea, pas cu pas, a recapitulării materiei pentru toți elevii.

 
 


 


Pregătirea examenului de EVALUARE NAȚIONALĂ în 30 de săptămâni – Limba și literatura română 2018

Lucrarea propune parcurgerea sistematică a materiei pentru examen, după o planificare calendaristică strictă, pe durata a treizeci de săptămâni. Lucrarea este realizată conform programei școlare în vigoare.

 

„Împușcă“, la un preț special, lucrările care te ajută în pregătirea pentru admiterea la colegiile militare!  Poți alege:

 


LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ pentru admiterea în colegiile militare

O lucrare menită să contribuie la pregătirea specifică a candidaților, la nivel de performanță, cu respectarea tuturor prevederilor metodologice în vigoare.

 

  Probleme de MATEMATICĂ pentru admiterea în colegiile militare 

Parcurgerea problemelor din aceasta culegere aduce cu sine certitudinea unei temeinice pregătiri în vederea susținerii concursului de admitere în colegiile militare liceale – instituții de elită ale învățământului românesc.

Elevii și profesorii claselor V-VI nu au fost nici ei uitați.Lecții integrate – opțional pentru clasele V-VI

Lucrarea transformă lumea înconjurătoare într-o sursă de cunoaștere și inspirație pentru elevi. Cartea îi ajută pe elevi să îmbine cunoștințele din matematică și științe pentru a descoperi soluții la problemele cotidiene, interdisciplinaritatea și cauzalitatea stabilită între lucrurile, fenomenele și procesele din viața de zi cu zi.

Descoperă și celelalte titluri aflate în promoție pe: http://librariesigma.ro/promo/