Ne vedem la Gaudeamus 2018!


Târgul Internaţional Gaudeamus se află la ediția cu numărul 25 și este organizat de Radio România. Ne vedem în perioada 14 – 18 noiembrie 2018, în Pavilionul Central Romexpo, etajul 1, standul 247. Vom fi cu zâmbetul pe buze, cu cangur la purtător și cu cele mai relevante manuale educaționale ale momentului.

În anul centenarului, tricolorul va fi în centrul atenției, iar Editura Sigma vă așteaptă cu surprize culturale, educaționale, lansări de carte și jocuri interactive.

Colecțiile “Comoara cu virtuți” și “Cartea activă” vor fi și ele la stand, așteptând cei mai curioși părinți și copii pentru o incursiune în lumea adevăratelor valori ale vieții. Un nou concept pe piața editurilor din România, potrivit pentru toți elevii care vor să lucreze activ la carte

 

Despre colecțiile educationale

Colecția “Comoara cu virtuți”  - Prin ciclul de caiete care deschide colecția, editura Sigma oferă micilor școlari tehnici de învățare eficientă ce combină înțelegerea conceptelor științifice cu conștientizarea și asumarea valorilor pozitive.

Colecția “Cartea activă” - Culegeri de probleme, teste și resurse pentru portofoliudedicată profesorilor care vor sa lucreze activ cu cei mici. Acest concept de carte a fost aplicat experimental, iar profesorii care au lucrat pe baza ei au fost unanimi în a aprecia interesul deosebit cu care elevii s-au implicat în ora de matematică.

Și pentru că suntem în luna lui Black Friday, v-am pregătit cufere pline cu cărți - cele mai importante și mai valoroase daruri pentru voi, dragi cititori.

Vă așteptăm cu mare drag pe toți la târg și nu uitați să ne urmăriți și pe pagina de Facebook, unde vă vom ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă acolo!